تجربه های خوشمزه نی نی سایتی ها: 25 ایده برای خوراکی های بی نظیر!
به دنبال ایده های جدید و خوشمزه برای آشپزی هستید؟ می خواهید طعم های نو و متنوعی را امتحان کنید؟ ما در نی نی سایت، دنیایی از تجربه های آشپزی را با هم به اشتراک می گذاریم. در این پست، 25 پیشنهاد خوشمزه از دل صحبت های نی نی سایتی ها را برای شما جمع آوری کرده ایم تا لذت آشپزی را تجربه کنید.
این پیشنهادات شامل انواع غذاها، دسرها و میان وعده ها می شوند و میتوانند برای هر سلیقه ای جذاب باشند. پس با ما همراه باشید و این طعم های به یاد ماندنی را کشف کنید!
- ✔️خورشت قیمه نذری به روش مامان بزرگ
- ✔️کیک اسفنجی با خامه و توت فرنگی تازه
- ✔️سالاد الویه رژیمی با ماست یونانی و مرغ گریل شده
- ✔️میرزا قاسمی با بادمجان کبابی و سیر فراوان
- ✔️آش رشته با کشک و نعناع داغ
- ✔️ته چین مرغ زعفرانی با طعم بی نظیر
- ✔️کتلت گوشت با پیاز رنده شده و سیب زمینی آبپز
- ✔️املت گوجه فرنگی با پنیر فتا و ریحان تازه
- ✔️عدسی با گلپر و سرکه
- ✔️شله زرد نذری با دارچین و خلال بادام
- ✔️فرنی با نشاسته ذرت و عسل
- ✔️حلوا با آرد گندم و روغن حیوانی
- ✔️کباب کوبیده با گوشت چرخ کرده گوسفندی
- ✔️جوجه کباب زعفرانی با سس مخصوص
- ✔️پیتزا خانگی با خمیر ترد و پنیر پیتزای زیاد
- ✔️لازانیا با گوشت چرخ کرده و سس بشامل
- ✔️ماکارونی با سس گوجه فرنگی و قارچ
- ✔️قورمه سبزی با لوبیا چیتی و سبزی معطر
- ✔️دلمه برگ مو با برنج و گوشت چرخ کرده
- ✔️کوفته تبریزی با گوشت چرخ کرده و آلو
- ✔️آبگوشت با نخود و لوبیا سفید
- ✔️سوپ جو با سبزیجات و مرغ
- ✔️نان بربری تازه از تنور درآمده
- ✔️کلوچه خرمایی با طعم ادویه های گرم
- ✔️شیر برنج با گلاب و پسته

اینها فقط بخشی از تجربیات خوشمزه ای هستند که در نی نی سایت به اشتراک گذاشته شده اند. اگر شما هم دستور پخت یا ایده ای برای یک خوراکی خوشمزه دارید، حتما آن را با ما در میان بگذارید.
منتظر نظرات و پیشنهادات شما هستیم!
امیدواریم از این مجموعه پیشنهادات لذت برده باشید و بتوانید طعم های جدید و بی نظیری را تجربه کنید.
خوراکی خوشمزه: تجربیات نی نی سایتیها!
آش رشته مامان بزرگ
نی نی سایتیها میگویند هیچ آشی به خوشمزگی آش رشته مامان بزرگ نمیشه! راز خوشمزگیش هم عشق و صبوریه که توش میریزه. بعضیها میگن نعناع داغ فراوون و پیاز داغ کاراملی شده طعمش رو بهشتی میکنه. بعضی دیگه هم میگن رشته آشی مرغوب و بهرهگیری از کشک محلی راز این خوشمزگیه. خلاصه اینکه آش رشته مامان بزرگ یه چیز دیگهست!یکی از کاربرا نوشته: “وقتی آش مامان بزرگ رو میخورم، انگار کل دنیا رو دارم!”یه نی نی سایتی دیگه هم گفته: “مامان بزرگم همیشه قبل از درست کردن آش یه دعای خیر میکنه. “آش رشته مامان بزرگ، طعم نوستالژی و حس خوب بچگیه!
قورمه سبزی جا افتاده
قورمه سبزی جا افتاده با عطر سبزیهای تازه و گوشت نرم، یه غذای بینظیره. خیلی از نی نی سایتیها معتقدند لوبیا چیتی بهترین گزینه برای قورمه سبزیه. یه عده هم میگن راز خوشمزگی قورمه سبزی، تفت دادن سبزی به مدت طولانیه. لیمو عمانی تازه و پودر لیمو عمانی هم طعم قورمه سبزی رو عالی میکنه. یه کاربر نوشته: “قورمه سبزی باید جوری باشه که روغن بندازه و حسابی جا بیفته. “یه کاربر دیگه هم گفته: “من همیشه یه مقدار خیلی کم شنبلیله خشک به قورمه سبزی اضافه میکنم، عطرش محشره!”قورمه سبزی جا افتاده، یه غذای اصیل ایرانیه که همه عاشقش هستن!
کباب کوبیده اصیل
کباب کوبیده اصیل با گوشت تازه و طعم بینظیرش، یه انتخاب همیشگیه. نی نی سایتیها معتقدند گوشت چرخ کرده گوسفندی و گوساله با هم، بهترین ترکیب برای کباب کوبیدهست. پیاز رنده شده آب گرفته شده هم یکی از رازهای خوشمزگی کباب کوبیدهست. زعفران و ادویههای مخصوص کباب هم طعمش رو عالی میکنه. یه کاربر نوشته: “کباب کوبیده باید روی آتیش ذغالی پخته بشه تا عطر و طعمش بینظیر بشه. “یه کاربر دیگه هم گفته: “من همیشه یه مقدار خیلی کم جوش شیرین به گوشت کباب کوبیده اضافه میکنم تا ترد بشه. “کباب کوبیده اصیل، یه غذای لذیذ و پرطرفداره!
ته چین مرغ زعفرانی
ته چین مرغ زعفرانی با عطر برنج و زعفران و طعم مرغ لذیذ، یه غذای مجلسیه. نی نی سایتیها معتقدند برنج ایرانی درجه یک، بهترین گزینه برای ته چینه. زعفران دم کرده فراوون و زرده تخم مرغ هم طعم و رنگ ته چین رو عالی میکنه. مرغ پخته شده و ریش ریش شده هم باید حسابی مزهدار بشه. یه کاربر نوشته: “ته چین باید جوری باشه که برنجش دون دون باشه و مرغش حسابی خوشمزه. “یه کاربر دیگه هم گفته: “من همیشه یه مقدار خلال پسته و بادام هم به ته چین اضافه میکنم، خیلی خوشمزه میشه. “ته چین مرغ زعفرانی، یه غذای شیک و خوشمزهست!
کیک شکلاتی خیس
کیک شکلاتی خیس با بافت نرم و طعم شکلاتی قوی، یه دسر بینظیره. نی نی سایتیها معتقدند پودر کاکائو مرغوب، بهترین گزینه برای کیک شکلاتیه. شکلات تلخ ذوب شده هم طعم کیک رو قویتر میکنه. شیر یا خامه هم باعث میشه کیک حسابی خیس و نرم بشه. یه کاربر نوشته: “کیک شکلاتی خیس باید جوری باشه که با هر قاشق، طعم شکلات توی دهن حس بشه. “یه کاربر دیگه هم گفته: “من همیشه یه مقدار قهوه فوری هم به کیک شکلاتی اضافه میکنم، طعمش رو محشر میکنه. “کیک شکلاتی خیس، یه دسر خوشمزه و دلچسبه!
فسنجون گردویی
فسنجون گردویی با طعم ملس و رنگ تیرهاش، یه غذای اصیل ایرانیه. نی نی سایتیها معتقدند گردوی آسیاب شده مرغوب، بهترین گزینه برای فسنجونه. رب انار ملس و شکر هم طعم فسنجون رو تنظیم میکنه. مرغ یا گوشت قلقلی هم باید حسابی مزهدار بشه. یه کاربر نوشته: “فسنجون باید جوری باشه که روغن بندازه و حسابی جا بیفته. “یه کاربر دیگه هم گفته: “من همیشه یه مقدار کدو حلوایی پخته شده هم به فسنجون اضافه میکنم، طعمش رو عالی میکنه. “فسنجون گردویی، یه غذای خوشمزه و مقویه!
زرشک پلو با مرغ مجلسی
زرشک پلو با مرغ مجلسی با عطر زرشک و زعفران و طعم مرغ لذیذ، یه غذای شیکه. نی نی سایتیها معتقدند زرشک تازه و با کیفیت، بهترین گزینه برای زرشک پلوئه. شکر و کره هم طعم زرشک رو ملس و خوشمزه میکنه. مرغ پخته شده و سرخ شده هم باید حسابی مزهدار بشه. یه کاربر نوشته: “زرشک پلو باید جوری باشه که زرشکها براق و خوشرنگ باشن. “یه کاربر دیگه هم گفته: “من همیشه یه مقدار خلال پسته و بادام هم به زرشک پلو اضافه میکنم، خیلی خوشمزه میشه. “زرشک پلو با مرغ مجلسی، یه غذای مجلسی و خوشمزهست!
میرزا قاسمی اصیل گیلانی
میرزا قاسمی اصیل گیلانی با طعم دودی بادمجان و عطر سیر، یه غذای ساده و خوشمزهست. نی نی سایتیها معتقدند بادمجان کبابی، بهترین گزینه برای میرزا قاسمیه. سیر رنده شده و گوجه فرنگی هم طعم میرزا قاسمی رو عالی میکنه. تخم مرغ هم باعث میشه میرزا قاسمی منسجم بشه. یه کاربر نوشته: “میرزا قاسمی باید جوری باشه که بادمجانها حسابی دودی شده باشن. “یه کاربر دیگه هم گفته: “من همیشه یه مقدار فلفل سبز تند هم به میرزا قاسمی اضافه میکنم، طعمش رو محشر میکنه. “میرزا قاسمی اصیل گیلانی، یه غذای ساده و خوشمزه!
عدس پلو مجلسی
عدس پلو مجلسی با عطر دارچین و زیره و طعم کشمش و خرما، یه غذای مقویه. نی نی سایتیها معتقدند برنج ایرانی درجه یک، بهترین گزینه برای عدس پلوئه. عدس پخته شده و گوشت چرخ کرده هم باید حسابی مزهدار بشه. کشمش و خرما هم طعم عدس پلو رو ملس و خوشمزه میکنه. یه کاربر نوشته: “عدس پلو باید جوری باشه که عدسها کاملا پخته شده باشن و له نشن. “یه کاربر دیگه هم گفته: “من همیشه یه مقدار گردو خرد شده هم به عدس پلو اضافه میکنم، خیلی خوشمزه میشه. “عدس پلو مجلسی، یه غذای مقوی و خوشمزه!
الویه مامان پز
الویه مامان پز با طعم نوستالژی و سس مخصوصش، یه ساندویچ خوشمزهست. نی نی سایتیها معتقدند سیب زمینی و تخم مرغ پخته شده، بهترین گزینه برای الویه هستن. خیارشور خرد شده و مرغ پخته شده هم طعم الویه رو عالی میکنه. سس مایونز و آبلیمو هم طعم الویه رو تنظیم میکنه. یه کاربر نوشته: “الویه باید جوری باشه که موادش خوب با هم مخلوط شده باشن و یکدست باشن. “یه کاربر دیگه هم گفته: “من همیشه یه مقدار نخود فرنگی هم به الویه اضافه میکنم، خیلی خوشمزه میشه. “الویه مامان پز، یه ساندویچ خوشمزه و خاطرهانگیزه!
کوفته تبریزی اصیل
کوفته تبریزی اصیل با طعم گوشت و سبزی و تخم مرغ داخلش، یه غذای سنتیه. نی نی سایتیها معتقدند گوشت چرخ کرده و برنج نیم دانه، بهترین گزینه برای کوفته هستن. سبزیهای معطر و لپه پخته شده هم طعم کوفته رو عالی میکنه. تخم مرغ آب پز و آلو هم داخل کوفته قرار میگیره. یه کاربر نوشته: “کوفته باید جوری باشه که داخلش کاملا پخته شده باشه و از هم نپاشه. “یه کاربر دیگه هم گفته: “من همیشه یه مقدار گردو خرد شده هم داخل کوفته میذارم، خیلی خوشمزه میشه. “کوفته تبریزی اصیل، یه غذای سنتی و خوشمزه!
ماهی شکم پر شمالی
ماهی شکم پر شمالی با طعم سبزیجات معطر و گردو و رب انار، یه غذای لذیذه. نی نی سایتیها معتقدند ماهی سفید، بهترین گزینه برای ماهی شکم پر هست. سبزیجات معطر، گردو خرد شده و رب انار هم طعم شکم پر رو عالی میکنه. ماهی باید کاملا تمیز و مزهدار بشه. یه کاربر نوشته: “ماهی شکم پر باید جوری باشه که سبزیجاتش کاملا پخته شده باشن. “یه کاربر دیگه هم گفته: “من همیشه یه مقدار آلوچه خشک هم داخل شکم پر میذارم، خیلی خوشمزه میشه. “ماهی شکم پر شمالی، یه غذای لذیذ و خوش عطر!
باقالی پلو با گوشت گردن
باقالی پلو با گوشت گردن با طعم باقالی تازه و گوشت نرم، یه غذای مجلسیه. نی نی سایتیها معتقدند باقالی تازه، بهترین گزینه برای باقالی پلو هست. برنج ایرانی درجه یک و شوید تازه هم طعم باقالی پلو رو عالی میکنه. گوشت گردن باید حسابی پخته و نرم بشه. یه کاربر نوشته: “باقالی پلو باید جوری باشه که باقالیها له نشن و رنگشون حفظ بشه. “یه کاربر دیگه هم گفته: “من همیشه یه مقدار کره آب شده هم روی باقالی پلو میریزم، خیلی خوشمزه میشه. “باقالی پلو با گوشت گردن، یه غذای مجلسی و خوشمزه!
شله زرد نذری
شله زرد نذری با عطر زعفران و هل و طعم شیرینش، یه دسر سنتیه. نی نی سایتیها معتقدند برنج نیم دانه ایرانی، بهترین گزینه برای شله زرده. زعفران دم کرده فراوون و گلاب هم طعم و رنگ شله زرد رو عالی میکنه. شکر هم شیرینی شله زرد رو تنظیم میکنه. یه کاربر نوشته: “شله زرد باید جوری باشه که غلظتش مناسب باشه و نه خیلی رقیق باشه و نه خیلی غلیظ. “یه کاربر دیگه هم گفته: “من همیشه یه مقدار کره آب شده هم به شله زرد اضافه میکنم، طعمش رو محشر میکنه. “شله زرد نذری، یه دسر سنتی و خوشمزه!
خورشت قیمه نذری
خورشت قیمه نذری با طعم گوشت و لپه و سیب زمینی سرخ شده، یه غذای پرطرفداره. نی نی سایتیها معتقدند گوشت گوسفندی، بهترین گزینه برای قیمه هست. لپه پخته شده و رب گوجه فرنگی هم طعم قیمه رو عالی میکنه. سیب زمینی سرخ شده هم باید ترد و خوشرنگ باشه. یه کاربر نوشته: “قیمه باید جوری باشه که لپهها کاملا پخته شده باشن و له نشن. “یه کاربر دیگه هم گفته: “من همیشه یه مقدار پودر دارچین هم به قیمه اضافه میکنم، طعمش رو محشر میکنه. “خورشت قیمه نذری، یه غذای پرطرفدار و خوشمزه!
آبگوشت دیزی سنگی
آبگوشت دیزی سنگی با طعم گوشت و نخود و لوبیا و سیب زمینی، یه غذای سنتی و مقویه. نی نی سایتیها معتقدند گوشت گوسفندی با استخوان، بهترین گزینه برای آبگوشته. نخود و لوبیا و سیب زمینی هم طعم آبگوشت رو عالی میکنه. رب گوجه فرنگی و ادویههای مخصوص هم بهش اضافه میشه. یه کاربر نوشته: “آبگوشت باید جوری باشه که گوشتها کاملا پخته شده باشن و نرم باشن. “یه کاربر دیگه هم گفته: “من همیشه یه مقدار دنبه هم به آبگوشت اضافه میکنم، طعمش رو محشر میکنه. “آبگوشت دیزی سنگی، یه غذای سنتی و مقوی!
حلیم گندم خوشمزه
حلیم گندم خوشمزه با طعم گوشت و گندم و دارچین، یه صبحانه یا عصرانه مقویه. نی نی سایتیها معتقدند گندم پوست کنده، بهترین گزینه برای حلیمه. گوشت گوسفندی و دارچین هم طعم حلیم رو عالی میکنه. شکر و روغن حیوانی هم بهش اضافه میشه. یه کاربر نوشته: “حلیم باید جوری باشه که گوشتها کاملا ریش ریش شده باشن و توی حلیم حل شده باشن. “یه کاربر دیگه هم گفته: “من همیشه یه مقدار کنجد هم روی حلیم میریزم، خیلی خوشمزه میشه. “حلیم گندم خوشمزه، یه صبحانه یا عصرانه مقوی!
شیر برنج خانگی
شیر برنج خانگی با طعم برنج و شیر و گلاب، یه دسر ساده و خوشمزهست. نی نی سایتیها معتقدند برنج نیم دانه ایرانی، بهترین گزینه برای شیر برنجه. شیر پرچرب و گلاب هم طعم شیر برنج رو عالی میکنه. شکر هم شیرینی شیر برنج رو تنظیم میکنه. یه کاربر نوشته: “شیر برنج باید جوری باشه که غلظتش مناسب باشه و نه خیلی رقیق باشه و نه خیلی غلیظ. “یه کاربر دیگه هم گفته: “من همیشه یه مقدار دارچین هم روی شیر برنج میریزم، خیلی خوشمزه میشه. “شیر برنج خانگی، یه دسر ساده و خوشمزه!
فرنی خوش عطر
فرنی خوش عطر با طعم آرد برنج و شیر و گلاب، یه دسر لطیف و خوشمزهست. نی نی سایتیها معتقدند آرد برنج مرغوب، بهترین گزینه برای فرنیه. شیر پرچرب و گلاب هم طعم فرنی رو عالی میکنه. شکر هم شیرینی فرنی رو تنظیم میکنه. یه کاربر نوشته: “فرنی باید جوری باشه که غلظتش مناسب باشه و نه خیلی رقیق باشه و نه خیلی غلیظ. “یه کاربر دیگه هم گفته: “من همیشه یه مقدار پودر پسته هم روی فرنی میریزم، خیلی خوشمزه میشه. “فرنی خوش عطر، یه دسر لطیف و خوشمزه!
کاچی مقوی
کاچی مقوی با طعم آرد و کره و زعفران، یه غذای سنتی و مقویه که معمولا برای بعد از زایمان درست میشه. نی نی سایتیها معتقدند آرد گندم سبوس دار، بهترین گزینه برای کاچیه. کره حیوانی و زعفران هم طعم کاچی رو عالی میکنه. شکر و گلاب هم بهش اضافه میشه. یه کاربر نوشته: “کاچی باید جوری باشه که غلظتش مناسب باشه و نه خیلی رقیق باشه و نه خیلی غلیظ. “یه کاربر دیگه هم گفته: “من همیشه یه مقدار هل هم به کاچی اضافه میکنم، طعمش رو محشر میکنه. “کاچی مقوی، یه غذای سنتی و مقوی!
کله پاچه اصیل
کله پاچه اصیل با طعم گوشت و مغز و زبان، یه غذای سنتی و پرطرفداره. نی نی سایتیها معتقدند کله پاچه تازه و با کیفیت، بهترین گزینه برای این غذای سنتی هست. آب و نمک و فلفل هم تنها چیزهایی هستن که برای پختن کله پاچه استفاده میشن. لیمو ترش و آب نارنج هم طعم کله پاچه رو عالی میکنه. یه کاربر نوشته: “کله پاچه باید جوری باشه که گوشتها کاملا پخته شده باشن و نرم باشن. “یه کاربر دیگه هم گفته: “من همیشه یه مقدار سیر هم به آب کله پاچه اضافه میکنم، طعمش رو محشر میکنه. “کله پاچه اصیل، یه غذای سنتی و پرطرفدار!
حلوا زعفرانی مجلسی
حلوا زعفرانی مجلسی با عطر زعفران و گلاب و طعم شیرینش، یه دسر سنتیه. نی نی سایتیها معتقدند آرد گندم و روغن جامد، بهترین گزینه برای حلوا هستن. زعفران دم کرده فراوون و گلاب هم طعم و رنگ حلوا رو عالی میکنه. شکر و آب هم برای تهیه شربت حلوا استفاده میشه. یه کاربر نوشته: “حلوا باید جوری باشه که روغن پس بده و یکدست باشه. “یه کاربر دیگه هم گفته: “من همیشه یه مقدار هل هم به حلوا اضافه میکنم، طعمش رو محشر میکنه. “حلوا زعفرانی مجلسی، یه دسر سنتی و خوشمزه!
شامی کباب خانگی
شامی کباب خانگی با طعم گوشت و سیب زمینی و پیاز، یه غذای ساده و خوشمزهست. نی نی سایتیها معتقدند گوشت چرخ کرده و سیب زمینی رنده شده، بهترین گزینه برای شامی کباب هستن. پیاز رنده شده و ادویههای مخصوص هم طعم شامی کباب رو عالی میکنه. تخم مرغ هم باعث میشه شامی کباب منسجم بشه. یه کاربر نوشته: “شامی کباب باید جوری باشه که داخلش کاملا پخته شده باشه و نسوزه. “یه کاربر دیگه هم گفته: “من همیشه یه مقدار سبزیجات معطر هم به شامی کباب اضافه میکنم، خیلی خوشمزه میشه. “شامی کباب خانگی، یه غذای ساده و خوشمزه!
کتلت گوشت خوشمزه
کتلت گوشت خوشمزه با طعم گوشت و سیب زمینی و پیاز، یه غذای ساده و خوشمزهست که خیلی شبیه شامی کباب است. نی نی سایتیها معتقدند گوشت چرخ کرده و سیب زمینی آب پز رنده شده، بهترین گزینه برای کتلت گوشت هستن. پیاز رنده شده و ادویههای مخصوص هم طعم کتلت گوشت رو عالی میکنه. تخم مرغ هم باعث میشه کتلت گوشت منسجم بشه. یه کاربر نوشته: “کتلت باید جوری باشه که داخلش کاملا پخته شده باشه و نسوزه. “یه کاربر دیگه هم گفته: “من همیشه یه مقدار آرد سوخاری هم به کتلت گوشت اضافه میکنم، خیلی ترد میشه. “کتلت گوشت خوشمزه، یه غذای ساده و خوشمزه!
دلمه برگ مو ترش و شیرین
دلمه برگ مو ترش و شیرین با طعم برنج و گوشت و سبزیجات داخل برگ مو، یه غذای سنتی و خوشمزهست. نی نی سایتیها معتقدند برگ موی تازه و لطیف، بهترین گزینه برای دلمهست. برنج نیم دانه و گوشت چرخ کرده هم طعم دلمه رو عالی میکنه. سبزیجات معطر و ادویههای مخصوص هم بهش اضافه میشه. یه کاربر نوشته: “دلمه باید جوری باشه که برگ موها کاملا پخته شده باشن و نرم باشن. “یه کاربر دیگه هم گفته: “من همیشه یه مقدار رب انار هم به سس دلمه اضافه میکنم، طعمش رو محشر میکنه. “دلمه برگ مو ترش و شیرین، یه غذای سنتی و خوشمزه!







وقتی آش رشته درست می کنم همیشه یاد یادگیری های اولیه ام می افتم. بار اول نمیدانستم رشته آشی چقدر آب می کشد و آشم شبیه سوپ غلیظ شد. نکته دیگر درباره قورمه سبزی این که سبزی را نباید زیاد سرخ کرد چون تلخ می شود. یک بار این اشتباه را انجام دادم و کل قورمه ام را باید دور می ریختم.
برای کباب کوبیده، یه بار پیاز را خوب آب نگرفتم و کباب ها هنگام کباب شدن از هم پاشید. فهمیدم آب پیاز باید کاملا گرفته شود. دوست دارم بدونم دیگران چطور کباب هایشان را شکل می دهند که هنگام پخت نمی پاشد؟
کیک شکلاتی خیس هم برای من چالش بود چون بار اول بیش از حد شیر اضافه کردم و بافتش شل شد. تعادل شیر و پودر کاکائو مهم است. چه کسی تجربه تهیه این کیک با کاکائوی مرغوب را دارد؟
خیلی ها نمیدانند شله زرد اگر دائم هم زده نشود ته می گیرد. من یه بار حواسم پرت شد و ته ظرفم سوخت. حالا هر پنج دقیقه یک بار هم می زنم تا یکدست بماند. روش شما برای جلوگیری از ته گرفتن شله زرد چیست؟
ته چین مرغ نقطه ضعف من است. آخرین باری که درست کردم برنجم له شده بود. می خواهم بدانم دیگران چه روشی برای دون دون شدن برنج ته چین دارند؟ شاید نکته ای هست که من نمی دانم.