نی‌ نی سایت

بهترین غذایی که تا حالا پختم: فسنجون جا افتاده و خوشمزه!

سلام به همه دوستای گلم!

  • ✔️راز خوشمزگی فسنجونم، گردوی مرغوب و آسیاب شده است.
  • عکس مربوط به مطالب آموزشی که نکته‌ها، تکنیک‌ها، ترفندها و تجربه ها را ارائه می کند

  • ✔️رب انار ملس و ترش، طعم فسنجون رو فوق العاده می کنه.
  • ✔️شعله خیلی کم برای جا افتادن فسنجون ضروریه.
  • ✔️من کمی شکر هم به فسنجون اضافه می کنم تا طعمش متعادل بشه.
  • ✔️گوشت مرغ رو از شب قبل با پیاز و ادویه مزه دار می کنم.

یادمه اولین باری که فسنجون پختم، یه فاجعه تمام عیار بود! نه رنگش خوب بود، نه طعمش. ولی ناامید نشدم و با کمک دستورهای مختلف و تجربه های مامانم، بالاخره تونستم فسنجون عالی بپزم.

جالب اینجاست که تو نی نی سایت هم کلی تجربه در مورد فسنجون پیدا کردم. خیلی از خانم ها راز و رمزهای خودشون رو به اشتراک گذاشته بودن که خیلی به من کمک کرد.

اینم چند تا از نکته هایی که از نی نی سایت یاد گرفتم:

  • ✔️بعضی ها معتقدند اضافه کردن کمی آرد به فسنجون، باعث غلیظ تر شدنش میشه.
  • ✔️بعضی دیگه میگن اضافه کردن چند تکه یخ به گردو در هنگام آسیاب کردن، باعث میشه روغن گردو بیشتر آزاد بشه.
  • ✔️یه سری هم میگن فسنجون رو تو ظرف مسی بپزید، خوشمزه تر میشه.
  • ✔️بعضی ها هم از گوشت قلقلی به جای مرغ استفاده می کنند.
  • ✔️یکی از کاربرا می گفت اضافه کردن کمی دانه انار ترش به فسنجون، طعمش رو عالی می کنه.

البته من همه این روش ها رو امتحان نکردم، ولی از همون نکته های اولیه خیلی راضی بودم. فسنجونم اونقدر خوشمزه شده بود که همه تعریف می کردن!

حالا میخوام 25 مورد از تجربه های نی نی سایت رو در مورد پخت فسنجون براتون خلاصه کنم:

  • ✔️گردو رو حتماً تست کنید، کهنه نباشه.
  • ✔️بهترین گردو برای فسنجون، گردوی چربه.
  • ✔️قبل از آسیاب کردن، گردو رو کمی تفت بدید تا خوش عطر بشه.
  • ✔️رب انار خوب خیلی مهمه.
  • ✔️از رب انار خونگی استفاده کنید اگه در دسترسه.
  • ✔️اگه رب انارتون خیلی ترشه، کمی شکر بهش اضافه کنید.
  • ✔️مقدار رب انار به ذائقه شما بستگی داره.
  • ✔️مرغ رو قبل از پختن، تفت بدید.
  • ✔️می تونید از تکه های مرغ یا مرغ ریش ریش شده استفاده کنید.
  • ✔️بعضی ها از گوشت اردک هم برای فسنجون استفاده می کنند.
  • ✔️فسنجون رو با شعله خیلی کم بپزید.
  • ✔️هر از گاهی بهش سر بزنید و هم بزنید تا ته نگیره.
  • ✔️فسنجون هر چی بیشتر جا بیفته، خوشمزه تر میشه.
  • ✔️بهتره فسنجون رو از روز قبل بپزید.
  • ✔️موقع سرو، با دونه های انار تزئینش کنید.
  • ✔️می تونید کنار فسنجون، ترشی یا سبزی خوردن هم سرو کنید.
  • ✔️بعضی ها فسنجون رو با برنج کته سرو می کنند.
  • ✔️بعضی دیگه هم با برنج آبکش دوست دارند.
  • ✔️اضافه کردن کمی گلپر به فسنجون، عطر و طعمش رو بهتر می کنه.
  • ✔️بعضی ها به جای آب، از آب مرغ برای پخت فسنجون استفاده می کنند.
  • ✔️مراقب باشید فسنجون شور نشه.
  • ✔️اگه فسنجون خیلی غلیظ شد، کمی آب بهش اضافه کنید.
  • ✔️اگه فسنجون خیلی رقیق بود، اجازه بدید بیشتر بجوشه تا غلیظ بشه.
  • ✔️فسنجون رو با عشق بپزید!
  • ✔️از خوردنش لذت ببرید!

امیدوارم این تجربه ها به شما هم کمک کنه تا یه فسنجون خوشمزه بپزید.

شما هم از تجربه هاتون در مورد پخت فسنجون برام بنویسید.



لذت آشپزی و خاطرات خوشمزه نی نی سایتی!

بهترین غذایی که پختم؛ از تجربیات نی نی سایتی‌ها تا طعم‌های به یاد ماندنی!

قرمه سبزی جا افتاده با عطر بهشتی

قرمه سبزی همیشه جزو غذاهای مورد علاقه من بوده، اما تا قبل از اینکه راز و رمزهای جا افتادنش رو از نی نی سایت یاد بگیرم، هیچ وقت اون طعمی که می‌خواستم رو نداشت.یادمه یه بار یکی از کاربرا نوشته بود سبزی قرمه رو نباید خیلی ریز خرد کرد، و اینکه حتما از شنبلیله خشک استفاده کرد.همین یه نکته ساده، طعم قرمه سبزی من رو زیر و رو کرد!بعدها هم فهمیدم راز دیگه اش تو تفت دادن درست حسابی گوشت و سبزیه.اونقدر باید تفت بخوره که رنگش برگرده و عطرش بلند شه.یه چیز دیگه هم که امتحان کردم و خیلی راضی بودم، بهره‌گیری از گوشت گوسفندی گردن بود.

طعمش خیلی بهتر از گوشت گوساله است.

این قرمه سبزی با اون رازهای نی نی سایتی، واقعا بهترین غذایی بوده که تا حالا پختم!یه بار هم داشتم قرمه سبزی می پختم همه چی آماده بود آخر سر اشتباهی یکم شکر ریختم داخلش.شوهرم خیلی خوشش اومد دیگه همیشه یکم شکر می ریزم داخلش.

زرشک پلو با مرغ مجلسیِ زعفرانی

زرشک پلو با مرغ یکی دیگه از غذاهای پرطرفداره.اما من همیشه با مرغش مشکل داشتم.یا خشک میشد، یا بوی زهم میداد.تا اینکه تو نی نی سایت یه روش پیدا کردم که مرغ رو قبل از پخت آبپز میکنن.اینجوری هم بوی زهمش میره، هم دیگه خشک نمیشه.بعد از آبپز کردن، مرغ رو با پیاز و سیر تفت میدم و بعدش رب و زعفران اضافه میکنم.اونقدر زعفران میریزم که رنگش عالی بشه.زرشک رو هم جداگانه با کره و شکر تفت میدم تا براق و خوشمزه بشه.موقع سرو هم روی برنج میریزم.یه راز دیگه هم بهره‌گیری از آبلیمو تو سس مرغه.

یه کم آبلیمو طعمش رو ملس و خوشمزه میکنه.

این زرشک پلو با مرغ مجلسی، واقعا آبروداری میکنه!یه بار داشتم زرشک پلو با مرغ می پختم بعد از کلی زحمت که غذام آماده شد مهمونامون کنسل کردن مهمونی رو.خیلی ناراحت شدم :((

کباب تابه ای آبدار و خوشمزه

کباب تابه ای یکی از غذاهای ساده و سریعه، ولی درست کردنش هم فوت و فن خودشو داره. من همیشه کباب تابه ای هام خشک میشد و طعم خوبی نداشت. تا اینکه تو نی نی سایت خوندم که باید پیاز رو رنده ریز کرد و آبش رو گرفت. همچنین باید به گوشت چرخ کرده، کمی آرد سوخاری اضافه کرد تا منسجم بشه. توی تابه هم نباید روغن زیادی ریخت. فقط در حدی که کف تابه چرب بشه کافیه. یه نکته مهم دیگه هم اینه که باید در تابه رو گذاشت تا کباب‌ها با بخار خودشون بپزن و آبدار بشن. یه بار هم داشتم کباب تابه ای می پختم یهو گاز قطع شد. با کلی بدبختی یه پیک نیک پیدا کردم و بقیه اش رو با پیک نیک پختم. اضافه کردن فلفل دلمه ای رنده شده هم به کباب تابه ای، عطر و طعم فوق العاده ای میده.

ته چین مرغ زعفرانی با ته دیگ طلایی

ته چین مرغ یکی از غذاهای مورد علاقه منه که همیشه دلم میخواست یه ته چین عالی درست کنم.تو نی نی سایت یه عالمه دستور ته چین پیدا کردم و با ترکیبشون تونستم به یه ته چین فوق العاده برسم.اول از همه، مرغ رو با پیاز و ادویه میپزم و بعد ریش ریش میکنم.برنج رو هم آبکش میکنم و با ماست چکیده، تخم مرغ، زعفران و روغن مخلوط میکنم.بعد یه لایه برنج میریزم، یه لایه مرغ و دوباره یه لایه برنج.ته دیگش هم که با سیب زمینی درست میکنم.یه راز مهم برای ته چین خوب، بهره‌گیری از ماست چکیده پرچربه.

اینجوری ته چین خیلی خوشمزه تر میشه.

یه بار هم داشتم ته چین درست می کردم وسط مهمونی یادم افتاد ماست ندارم!شوهرم سریع رفت سوپرمارکت و ماست خرید.و البته، زعفران فراوون!هر چی زعفران بیشتر، ته چین خوشرنگ تر و خوش عطر تر!

خورشت قیمه نذری با طعم اصیل

خورشت قیمه یکی از غذاهای اصیل ایرانیه که تو مراسم های مختلف درست میشه. من همیشه دوست داشتم یه قیمه نذری خوشمزه درست کنم. تو نی نی سایت یه دستور قیمه نذری پیدا کردم که واقعا عالی بود. اول از همه، گوشت رو با پیاز و ادویه تفت میدم. بعد لپه رو اضافه میکنم و کمی تفت میدم. رب رو هم جداگانه تفت میدم تا رنگش باز بشه و بعد به گوشت و لپه اضافه میکنم. آلو خورشتی و سیب زمینی سرخ کرده هم که آخر سر اضافه میشن. یه راز مهم برای قیمه نذری، بهره‌گیری از گوشت گوسفندی با استخونه. اینجوری قیمه خیلی خوش طعم تر میشه. یه بار هم داشتم قیمه نذری درست می کردم یهو یادم افتاد لپه ندارم! مجبور شدم برم از همسایه لپه قرض بگیرم. و البته، اضافه کردن یه کم دارچین و گلاب هم به قیمه، عطر و طعم فوق العاده ای میده.

باقالی پلو با گوشت گردن، یه غذای سلطنتی!

باقالی پلو با گوشت گردن، یه غذای مجلسی و شیکه که هر کسی رو عاشق خودش میکنه.من همیشه دلم میخواست این غذا رو به بهترین شکل ممکن درست کنم.تو نی نی سایت یه عالمه دستور باقالی پلو پیدا کردم و با ترکیبشون تونستم به یه باقالی پلو با گوشت گردن بی نظیر برسم.اول از همه، گوشت گردن رو با پیاز و ادویه میپزم تا کاملا نرم و پخته بشه.باقالی رو هم جداگانه میپزم تا نرم بشه.برنج رو هم آبکش میکنم و با باقالی مخلوط میکنم.موقع سرو، گوشت گردن رو روی برنج میذارم و با شوید تازه تزیین میکنم.

یه راز مهم برای باقالی پلو با گوشت گردن، بهره‌گیری از شوید تازه و معطره.

اینجوری غذا خیلی خوش عطر تر میشه.یه بار هم داشتم باقالی پلو درست می کردم یهو مهمون سرزده اومد!مجبور شدم سریع یه غذای دیگه هم درست کنم.و البته، بهره‌گیری از کره محلی برای پخت برنج، طعم بی نظیری به غذا میده.

خورشت فسنجان با طعم ملس و گردوی فراوون

فسنجان یکی از خورشت های اصیل و خوشمزه ایرانیه که درست کردنش نیاز به صبر و حوصله داره.من همیشه دوست داشتم یه فسنجان خوشرنگ و خوش طعم درست کنم.تو نی نی سایت یه عالمه دستور فسنجان پیدا کردم و با ترکیبشون تونستم به یه فسنجان عالی برسم.اول از همه، گردو رو آسیاب میکنم و با آب سرد مخلوط میکنم و روی حرارت ملایم میذارم تا روغن بندازه.بعد پیاز رنده شده رو تفت میدم و به گردو اضافه میکنم.رب انار و شکر هم اضافه میکنم و میذارم تا خورشت جا بیفته.مرغ یا گوشت رو هم جداگانه میپزم و به خورشت اضافه میکنم.

یه راز مهم برای فسنجان خوشمزه، بهره‌گیری از گردوی تازه و مرغوبه.

اینجوری فسنجان خیلی خوش طعم تر میشه.یه بار هم داشتم فسنجان درست می کردم یهو رب انارم تموم شد!مجبور شدم برم از مغازه سر کوچه رب انار بخرم.و البته، اضافه کردن یه کم دارچین و زعفران هم به فسنجان، عطر و طعم فوق العاده ای میده.

میرزا قاسمی دودی و خوشمزه

میرزا قاسمی یه غذای ساده و خوشمزه شمالیه که خیلی سریع آماده میشه. من همیشه دوست داشتم یه میرزا قاسمی دودی و خوش عطر درست کنم. تو نی نی سایت یه دستور میرزا قاسمی پیدا کردم که واقعا عالی بود. اول از همه، بادمجون ها رو روی آتیش کبابی میکنم تا پوستشون بسوزه. بعد پوستشون رو میگیرم و گوشتشون رو ساطوری میکنم. پیاز و سیر رو هم تفت میدم و به بادمجون اضافه میکنم. گوجه فرنگی رنده شده و ادویه هم اضافه میکنم و میذارم تا میرزا قاسمی جا بیفته. یه راز مهم برای میرزا قاسمی دودی، کبابی کردن بادمجون ها روی آتیش مستقیمه. اینجوری میرزا قاسمی خیلی خوش عطر تر میشه. یه بار هم داشتم میرزا قاسمی درست می کردم یهو بادمجون ها سوخت! مجبور شدم دوباره بادمجون کبابی کنم. و البته، اضافه کردن یه کم فلفل سبز تند هم به میرزا قاسمی، طعم فوق العاده ای میده.

کشک بادمجان مجلسی با تزیین زیبا

کشک بادمجان یکی از غذاهای خوشمزه و پرطرفداره که میشه به عنوان پیش غذا یا غذای اصلی سرو کرد.من همیشه دوست داشتم یه کشک بادمجان مجلسی با تزیین زیبا درست کنم.تو نی نی سایت یه دستور کشک بادمجان پیدا کردم که واقعا عالی بود.اول از همه، بادمجون ها رو سرخ میکنم و بعد با گوشتکوب له میکنم.پیاز و سیر رو هم تفت میدم و به بادمجون اضافه میکنم.کشک رو هم با آب رقیق میکنم و به مواد اضافه میکنم.نعناع داغ و گردو هم برای تزیین استفاده میکنم.یه راز مهم برای کشک بادمجان مجلسی، بهره‌گیری از کشک مرغوبه.

اینجوری کشک بادمجان خیلی خوش طعم تر میشه.

یه بار هم داشتم کشک بادمجان درست می کردم یهو کشکم کپک زده بود!مجبور شدم برم کشک تازه بخرم.و البته، تزیین کشک بادمجان با نعناع داغ، پیاز داغ و گردو، ظاهر فوق العاده ای بهش میده.

آش رشته خوشمزه و مقوی

آش رشته یکی از آش های اصیل ایرانیه که تو فصل سرما خیلی میچسبه. من همیشه دوست داشتم یه آش رشته خوشمزه و مقوی درست کنم. تو نی نی سایت یه دستور آش رشته پیدا کردم که واقعا عالی بود. اول از همه، حبوبات رو از شب قبل خیس میکنم و بعد میپزم. سبزی آش رو هم خرد میکنم و به حبوبات اضافه میکنم. رشته آش رو هم اضافه میکنم و میذارم تا آش جا بیفته. نعناع داغ و سیر داغ هم برای تزیین استفاده میکنم. یه راز مهم برای آش رشته خوشمزه، بهره‌گیری از سبزی تازه و معطره. اینجوری آش رشته خیلی خوش عطر تر میشه. یه بار هم داشتم آش رشته درست می کردم یهو رشته آش تموم شد! مجبور شدم برم از سوپرمارکت رشته آش بخرم. و البته، کشک و پیاز داغ هم طعم فوق العاده ای به آش رشته میده.

سوپ جو پرک با مرغ و سبزیجات

سوپ جو پرک یه سوپ ساده و مقویه که برای سرماخوردگی خیلی خوبه. من همیشه دوست داشتم یه سوپ جو خوشمزه با مرغ و سبزیجات درست کنم. تو نی نی سایت یه دستور سوپ جو پیدا کردم که واقعا عالی بود. اول از همه، مرغ رو با پیاز و ادویه میپزم و بعد ریش ریش میکنم. جو پرک رو هم میپزم و به مرغ اضافه میکنم. هویج، سیب زمینی و جعفری خرد شده هم اضافه میکنم و میذارم تا سوپ جا بیفته. یه راز مهم برای سوپ جو خوشمزه، بهره‌گیری از آب مرغ طبیعیه. اینجوری سوپ جو خیلی خوش طعم تر میشه. یه بار هم داشتم سوپ جو درست می کردم یهو یادم افتاد جو پرک ندارم! مجبور شدم برم از همسایه جو پرک قرض بگیرم. و البته، اضافه کردن یه کم آبلیمو و خامه هم به سوپ، طعم فوق العاده ای میده.

ماکارونی با سس گوشت فراوون

ماکارونی یکی از غذاهای پرطرفداره که همه عاشقش هستن. من همیشه دوست داشتم یه ماکارونی با سس گوشت فراوون و خوشمزه درست کنم. تو نی نی سایت یه دستور ماکارونی پیدا کردم که واقعا عالی بود. اول از همه، پیاز و گوشت چرخ کرده رو تفت میدم. بعد رب گوجه فرنگی، ادویه و فلفل دلمه ای خرد شده رو اضافه میکنم. ماکارونی رو هم آبکش میکنم و با سس گوشت مخلوط میکنم. ته دیگش هم که با سیب زمینی درست میکنم. یه راز مهم برای ماکارونی خوشمزه، بهره‌گیری از گوشت چرخ کرده با کیفیته. اینجوری ماکارونی خیلی خوش طعم تر میشه. یه بار هم داشتم ماکارونی درست می کردم یهو ماکارونی ها خمیر شد! مجبور شدم دوباره ماکارونی آبکش کنم. و البته، اضافه کردن یه کم آویشن و پودر سیر هم به ماکارونی، طعم فوق العاده ای میده.

لازانیا با سس بشامل خانگی

لازانیا یه غذای ایتالیایی خوشمزه است که میشه به عنوان یه غذای شیک و مجلسی سرو کرد. من همیشه دوست داشتم یه لازانیا با سس بشامل خانگی خوشمزه درست کنم. تو نی نی سایت یه دستور لازانیا پیدا کردم که واقعا عالی بود. اول از همه، گوشت چرخ کرده رو با پیاز و ادویه تفت میدم. بعد سس بشامل رو درست میکنم که با آرد، کره و شیر درست میشه. ورقه های لازانیا رو هم میپزم و لایه لایه با گوشت، سس بشامل و پنیر پیتزا توی ظرف میچینم. یه راز مهم برای لازانیا خوشمزه، بهره‌گیری از پنیر پیتزای با کیفیته. اینجوری لازانیا خیلی کشدار تر میشه. یه بار هم داشتم لازانیا درست می کردم یهو یادم افتاد ورقه لازانیا ندارم! مجبور شدم برم از سوپرمارکت ورقه لازانیا بخرم. و البته، اضافه کردن یه کم آویشن و پودر سیر هم به لازانیا، طعم فوق العاده ای میده.

پیتزا خونگی با طعم فست فودی

پیتزا یه غذای پرطرفداره که همه عاشقش هستن. من همیشه دوست داشتم یه پیتزا خونگی با طعم فست فودی خوشمزه درست کنم. تو نی نی سایت یه دستور پیتزا پیدا کردم که واقعا عالی بود. اول از همه، خمیر پیتزا رو درست میکنم که با آرد، خمیر مایه و آب درست میشه. بعد سس پیتزا رو درست میکنم که با رب گوجه فرنگی، ادویه و آویشن درست میشه. روی خمیر پیتزا، سس پیتزا، پنیر پیتزا، قارچ، فلفل دلمه ای و گوشت چرخ کرده میریزم. یه راز مهم برای پیتزا خوشمزه، بهره‌گیری از پنیر پیتزای با کیفیته. اینجوری پیتزا خیلی کشدار تر میشه. یه بار هم داشتم پیتزا درست می کردم یهو خمیر پیتزا خوب ور نیومد! مجبور شدم خمیر پیتزا رو دوباره درست کنم. و البته، اضافه کردن یه کم آویشن و پودر سیر هم به پیتزا، طعم فوق العاده ای میده.

سمبوسه خونگی با مواد گوشتی و سیب زمینی

سمبوسه یه غذای خوشمزه و سریعه که میشه به عنوان یه میان وعده یا غذای اصلی سرو کرد. من همیشه دوست داشتم یه سمبوسه خونگی با مواد گوشتی و سیب زمینی خوشمزه درست کنم. تو نی نی سایت یه دستور سمبوسه پیدا کردم که واقعا عالی بود. اول از همه، پیاز و گوشت چرخ کرده رو تفت میدم. بعد سیب زمینی پخته و نگینی خرد شده رو اضافه میکنم. ادویه و سبزی معطر هم اضافه میکنم. خمیر سمبوسه رو هم آماده میکنم و مواد رو داخلش میپیچم و سرخ میکنم. یه راز مهم برای سمبوسه خوشمزه، بهره‌گیری از سبزی معطر تازه است. اینجوری سمبوسه خیلی خوش عطر تر میشه. یه بار هم داشتم سمبوسه درست می کردم یهو خمیر سمبوسه پاره شد! مجبور شدم دوباره خمیر سمبوسه درست کنم. و البته، سس تند هم طعم فوق العاده ای به سمبوسه میده.

فلافل خونگی با نخود فراوون

فلافل یه غذای خوشمزه و گیاهیه که تو خاورمیانه خیلی پرطرفداره. من همیشه دوست داشتم یه فلافل خونگی با نخود فراوون و خوشمزه درست کنم. تو نی نی سایت یه دستور فلافل پیدا کردم که واقعا عالی بود. اول از همه، نخود رو از شب قبل خیس میکنم و بعد چرخ میکنم. پیاز، سیر، ادویه و سبزی معطر هم اضافه میکنم. مواد رو خوب مخلوط میکنم و به شکل توپک های کوچیک درمیارم و سرخ میکنم. یه راز مهم برای فلافل خوشمزه، بهره‌گیری از نخود مرغوبه. اینجوری فلافل خیلی خوش طعم تر میشه. یه بار هم داشتم فلافل درست می کردم یهو نخود ها خوب چرخ نشد! مجبور شدم دوباره نخود ها رو چرخ کنم. و البته، سس تند و ترشی هم طعم فوق العاده ای به فلافل میده.

کتلت گوشت خوشمزه و ترد

کتلت گوشت یه غذای ساده و خوشمزه است که همه از بچگی باهاش خاطره دارن. من همیشه دوست داشتم یه کتلت گوشت خوشمزه و ترد درست کنم. تو نی نی سایت یه دستور کتلت گوشت پیدا کردم که واقعا عالی بود. اول از همه، گوشت چرخ کرده، پیاز رنده شده، سیب زمینی رنده شده و تخم مرغ رو مخلوط میکنم. ادویه و سبزی معطر هم اضافه میکنم. مواد رو خوب ورز میدم و به شکل بیضی درمیارم و توی روغن سرخ میکنم. یه راز مهم برای کتلت گوشت خوشمزه، بهره‌گیری از گوشت چرخ کرده با چربیه. اینجوری کتلت خیلی خوش طعم تر میشه. یه بار هم داشتم کتلت درست می کردم یهو کتلت ها از هم وا رفت! مجبور شدم یه کم آرد به مواد اضافه کنم. و البته، سس گوجه فرنگی هم طعم فوق العاده ای به کتلت میده.

عدس پلو با گوشت قلقلی و کشمش

عدس پلو یه غذای خوشمزه و مقویه که میشه به عنوان یه غذای کامل سرو کرد. من همیشه دوست داشتم یه عدس پلو با گوشت قلقلی و کشمش خوشمزه درست کنم. تو نی نی سایت یه دستور عدس پلو پیدا کردم که واقعا عالی بود. اول از همه، عدس رو میپزم. گوشت چرخ کرده رو هم با پیاز رنده شده، ادویه و سبزی معطر مخلوط میکنم و به شکل قلقلی درمیارم و سرخ میکنم. برنج رو هم آبکش میکنم و با عدس و گوشت قلقلی مخلوط میکنم. کشمش رو هم تفت میدم و روی برنج میریزم. یه راز مهم برای عدس پلو خوشمزه، بهره‌گیری از عدس سبزه. اینجوری عدس پلو خیلی خوش طعم تر میشه. یه بار هم داشتم عدس پلو درست می کردم یهو عدس ها له شد! مجبور شدم از عدس کنسروی استفاده کنم. و البته، دارچین هم طعم فوق العاده ای به عدس پلو میده.

کوفته تبریزی با سس مخصوص

کوفته تبریزی یه غذای خوشمزه و اصیل تبریزیه که درست کردنش نیاز به مهارت داره.من همیشه دوست داشتم یه کوفته تبریزی با سس مخصوص خوشمزه درست کنم.تو نی نی سایت یه دستور کوفته تبریزی پیدا کردم که واقعا عالی بود.اول از همه، گوشت چرخ کرده، لپه پخته، برنج پخته، سبزی معطر، پیاز رنده شده و تخم مرغ رو مخلوط میکنم.ادویه هم اضافه میکنم و خوب ورز میدم.مواد رو به شکل کوفته درمیارم و داخلش آلو، گردو و پیاز داغ میذارم.کوفته ها رو توی سس مخصوص که با رب گوجه فرنگی، ادویه و زعفران درست میشه، میپزم.

یه راز مهم برای کوفته تبریزی خوشمزه، خوب ورز دادن مواد کوفته است.

اینجوری کوفته ها باز نمیشن.یه بار هم داشتم کوفته درست می کردم یهو کوفته ها توی سس از هم وا رفت!مجبور شدم دوباره کوفته ها رو درست کنم.و البته، زعفران هم طعم فوق العاده ای به کوفته میده.

دلمه برگ مو با طعم ترش و شیرین

دلمه برگ مو یه غذای خوشمزه و مجلسیه که تو فصل بهار خیلی میچسبه.من همیشه دوست داشتم یه دلمه برگ مو با طعم ترش و شیرین خوشمزه درست کنم.تو نی نی سایت یه دستور دلمه برگ مو پیدا کردم که واقعا عالی بود.اول از همه، برنج، گوشت چرخ کرده، لپه پخته، سبزی دلمه، پیاز داغ، کشمش و آلو رو مخلوط میکنم.ادویه هم اضافه میکنم.برگ های مو رو هم میشورم و مواد رو داخلش میپیچم.دلمه ها رو توی قابلمه میچینم و روشون سس دلمه که با رب انار، شکر و آبلیمو درست میشه، میریزم و میپزم.

یه راز مهم برای دلمه برگ مو خوشمزه، بهره‌گیری از برگ های موی تازه و لطیفه.

اینجوری دلمه ها خیلی خوشمزه تر میشن.یه بار هم داشتم دلمه درست می کردم یهو برگ مو ها سفت بود!مجبور شدم از برگ های موی کنسروی استفاده کنم.و البته، نعناع داغ هم طعم فوق العاده ای به دلمه میده.

مرغ شکم پر با گردو و زرشک

مرغ شکم پر یه غذای مجلسی و خوشمزه است که میشه برای مهمونی ها درست کرد. من همیشه دوست داشتم یه مرغ شکم پر با گردو و زرشک خوشمزه درست کنم. تو نی نی سایت یه دستور مرغ شکم پر پیدا کردم که واقعا عالی بود. اول از همه، داخل شکم مرغ رو با گردو، زرشک، پیاز داغ، آلو، ادویه و سبزی معطر پر میکنم. مرغ رو هم با روغن، نمک و فلفل مزه دار میکنم و توی فر میپزم. یه راز مهم برای مرغ شکم پر خوشمزه، بهره‌گیری از مرغ درسته و تازه است. اینجوری مرغ خیلی خوشمزه تر میشه. یه بار هم داشتم مرغ شکم پر درست می کردم یهو فر خراب شد! مجبور شدم مرغ رو توی قابلمه بپزم. و البته، زعفران هم طعم فوق العاده ای به مرغ میده.

نمایش بیشتر

‫2 دیدگاه ها

  1. من یه بار فسنجون رو با رب انار خیلی ترش پختم، کلی شکر زدم بازم ترش بود. آخرش فهمیدم باید رب انار ملسی بذاری که تعادل طعمش حفظ بشه. تو پخت فسنجون صبر خیلی مهمه، هرچی بیشتر بپزه خوشمزه تر میشه.

  2. اولین باری که فسنجون پختم یادم نمیاد شاید هم یادم نمیخواد که بیاد! همه چی از دستم دررفته بود و رنگش شبیه آش شده بود. بعد کلی تحقیق تو سایت های مختلف کردم و فهمیدم رازش توی گردوی تازه و رب انار درسته. حالا هر وقت میخوام فسنجون بپزم صبر می کنم تا گردوی جدید بیاد بازار، اونوقت دست بکار می شم.

    یه چیز جالب که درباره قرمه سبزی تو اینترنت خوندم این بود که نباید سبزی رو زیاد سرخ کرد وگرنه تلخ میشه. منم همیشه یه ذره سبزی رو می چشموم تا ببینم به مرحله تلخی رسیده یا نه. شما هم وقتی این غذا رو می پزین چیکار می کنین تا سبزی تلخ نشه؟ دوست دارم بدونم بقیه چه ترفندهایی دارن. آخرین باری که پختن قرمه سبزی تو خونمون چه ماجرای بامزه ای براتون پیش اومد؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا